Hvem er vi ?


Koret ledes af vores dygtige og inspirerende korleder, Sara Bjørn Futtrup

Sara er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitetet
med speciale i musikformidling.
Hun er tidligere mangeårig korsanger og vikardirigent for damekor.
Hun har erfaring som musik- og klaverlærer på alle klassetrin
og arbejder desuden som akkompagnatør ved diverse sangarrangementer.
Sara har været korleder for Carmen Curlers siden januar 2017. 


Carmen Curlers er et kor for bøsser og lesbiske.
Koret blev dannet i 1991 og tæller i dag 18 medlemmer i alle aldre.
Vi synger hver torsdag aften kl. 19:15 - 21:45 i Luther Kirken, Randersgade 3, København Ø.   

Carmen Curlers søger lige nu kvinder. 
Så er du en sangglad lesbisk, så se mere i videoen herunder.

 

Vi optager løbende nye medlemmer, og du er altid velkommen til at komme forbi på en øveaften og prøve, om det er noget for dig. Det er en fordel, hvis du har nodekendskab, men det er ikke absolut nødvendigt. Vi har øvefiler tilgængelige for korets medlemmer for de fleste sange. 

I foråret 2018 synger vi igen i Lutherkirken i Randersgade 3 på Østerbro, hver torsdag kl. 19:15.

Så er du en sangglad og sangduelig homo, så spring ud og lad det komme an på en prøve !! Du er meget velkommen til at komme og synge sammen med os nogle gange, før du beslutter dig for, om det er noget for dig. 

Kontakt os på info@carmencurlers.dk eller ring på tlf. 40889770 - så vi ved, at du kommer. Så kan vi også fortælle dig nærmere om, hvor du finder os i kirken. 

 


Carmen Curlers 20-års jubilæumskoncert, juni 2011. For at høre et uredigeret lydklip, klik 
her.

Vi afholder to-tre koncerter om året, heraf en julekoncert og en sommerkoncert. Som tak for lån af kirken deltager vi i én-to kirke-/kulturarrangementer om året. 

Vort repertoire spænder fra klassisk til nutidigt, pop og rock. Vi tilstræber en vis bredde for et alsidigt publikum - gerne med nogle sange i homorelevante arrangementer. Vi øver omkring 15 sange, heraf ca. 10-12 nye sange, op til hver koncert. 

Vi er ambitiøse og vil gerne udvikle vort kor, men der er bestemt også plads til den gode snak og det sociale samvær. Vi går som regel ud og får en øl/vand efter vores øveaften. Vi arrangerer korweekend 1-2 gange om året, en julefrokost efter julekoncerten og går desuden ud og spiser sammen en gang imellem. Der er således rig lejlighed til at lære hinanden bedre at kende. 

Vi deltager også i korarrangementer i udlandet, sidst i Various Voices i Dublin, i juni 2014. Vi har deltaget i lignende festivaller i Groningen, München, Paris, Berlin og London.  
 


Carmen Curlers London 2009
 

I 2016 fyldte Carmen Curlers 25 år, og det blev naturligvis markeret med masser af fest og sang. Læs mere om det store jubilæum under "Carmen Curlers 25 år". 

Carmen Curlers er en forening med bestyrelse og generalforsamling osv. Hermed kan vi få tilskud til korleder og lokaler mm. fra Københavns kommune. 

Når du bliver medlem skal du betale et kontingent for at være med. Det er for nuværende (januar 2018) 1200 kr/halvår. Beløbet dækker de resterende udgifter til korleder og lokaler. Er du studerende, lærling eller arbejdsløs kan du få en ganske pæn del af pengene tilbagebetalt.

Hvis du har lyst til at få nye venner for livet, så kom ud af busken og kig forbi på en øveaften kl. 19:15. Vi vil glæde os til at se dig ! 

KH
Carmen Curlers
 


Mermaid Mermaid Pride Copenhagen 2009